facebook

Lirik Lagu Kok Iso Yo - Denny Caknan feat Bagus Guyon Waton

Nur Khotimah | Muhammad Azy Aminullah
Lirik Lagu Kok Iso Yo - Denny Caknan feat Bagus Guyon Waton
Lirik lagu Widodari Denny Caknan feat Guyon Waton. [Instagram/@denny_caknan]

Simak lirik lagu "Kok Iso Yo" yang dinyanyikan oleh Denny Caknan.

Suara.com - Lagu-lagu baru yang dinyanyikan Denny Caknan kembali menjadi trending di YouTube dalam kategori musik.

Kali ini, Denny Caknan menggandeng Bagus Guyon Waton menyanyikan lagu berjudul "Kok Iso Yo?". Berikut adalah lirik lagu Kok Iso Yo? yang dibawakan oleh Denny Caknan.

Denny Caknan [Instagram/@denny_caknan]
Denny Caknan [Instagram/@denny_caknan]

Kok Iso Yo?

Kok iso yo?
Kok tegel yo?

Baca Juga: Istri Didi Kempot Ungkap Keharuan Konser Peringatan 2 Tahun Wafanya Sang Maestro: Beliau Tersenyum di Surga

Opo salahku?
Ning endi luputku?
Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)
Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro
Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Baca Juga: Sukses 'Ambyarkan' Ribuan Warga Solo, Ndarboy Genk Bangga dengan Mendiang Didi Kempot

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo?

Komentar