facebook

Lirik Lagu Bojo Loro - Denny Caknan feat Happy Asmara dan Yeni Inka

Yohanes Endra | Muhammad Azy Aminullah
Lirik Lagu Bojo Loro - Denny Caknan feat Happy Asmara dan Yeni Inka
Denny Caknan feat Yeni Inka. (Youtube/DCProduction)

Simak lirik Lagu Bojo Loro.

Suara.com - Lagu yang dilantunkan Denny Caknan kembali menyabet posisi nomor 1 trending YouTube dalam kategori musik.

Kali ini, Denny Caknan menggandeng Happy Asmara dan Yeni Inka untuk menyanyikan lagu bertajuk 'Bojo Loro'. Berikut adalah lirik lagunya.

BOJO LORO

Abang biru lampune disko
Awak kuru Mas, mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwo ‘njur wegah ditinggal

Baca Juga: Lirik Lagu Menjemput Jodoh - Armada

Sirah mumet ora bisa turu
Andum trisno Mas, ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino kanggu sopo
Sing sedino kanggu wong liyo.

Komentar